Dimarts 15 ens vam reunir al gimnàs de l'institut per explicar el programa Erasmus+ i les possibilitats d'estades a l'estranger. Si voleu més informació podeu entrar en aquest enllaç.

 

 

Tres

Aquest inici de curs l’Institut Les Salines ha participat en el programa de mobilitat internacional per docents Erasmus+. En aquesta ocasió, l’Elisa Gibert, la Sara Garcia i la Sílvia Cot, professores del departament d'Agrària i de FOL, han visitat la Roskilde Technike School, a Dinamarca. Allà han dut a terme diferents activitats de Jobshadowing, observant i compartint experiències amb docents homòlegs danesos.

L'objectiu d’aquesta estada ha estat poder conèixer el sistema educatiu danès, aprendre noves metodologies i visitar diferents instal·lacions del centre. L’experiència, que ha estat molt enriquidora, permetrà introduir noves pràctiques i nous enfocaments a la pràctica docent.

Aquestes estades formatives a altres centres són una oportunitat per aprendre vivencialment, entenent la realitat d’altres entorns docents, així com una gran oportunitat de creixement personal i professional, que repercuteix positivament sobre l’alumnat del nostre centre.

Fotos

Logos

 

Aquí podeu veure la llista de llibres que utilitzarem als distints mòduls al curs 22-23:

Activitats Comercials

Gestió Administrativa i Gestió Administrativa en l'Àmbit Sanitari

*En la resta de cicles formatius no farem servir llibres.

 

Dijous 10 de març hem estat a la 24a Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional.

JOAP2022

 

VTCC

Dimecres 1 de desembre es va formar la Comunitat de Centres de Formació Professional, (Vocational Training Centre Community – VTCC). En aquesta hi participen el Port de Barcelona, l'Escola Europea, i els instituts Les Salines i eCAT-bcn I. Lluïsa Cura, amb l'objectiu de promoure un sistema de transport intermodal y sostenible, la digitalització del sector y el comerç internacional.

Diversos mitjans s'han fet ressò de la notícia:

 

Galeria d'imatges

Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs