El dia 27 d'abril es va celebrar el lliurament dels Premis FPCAT, i va ser guardonada a la millor trajectòria individual la professora Núria Carbonell i Alart, Catedràtica emèrita de l'Institut Les Salines. El premi li va ser lliurat pel Conseller d'Educació, el Senyor Josep González Cambray, donada la seva iniciativa i empenta per a la implementació a Catalunya del CFGS de Transport i Logística, mercès a les quals el nostre Institut va ser el primer en impartir aquests estudis a Catalunya.

FPCatNuriaCarbonell

Enhorabona Núria!

 

A l'Institut les Salines, com tots els anys, celebrem Sant Jordi amb llibres i roses.
Vam estar a l'entrada de l'institut amb la paradeta dels llibres per poder remenar, triar i comprar llibres per les persones que estimem.

SantJordi23

 

El 26 d'abril es va celebrar la VII Fashion Show, un dels nostres projectes educatius a Les Salines amb personalitat pròpia on es mostra el treball de l'alumnat de segon del cicle de grau mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar, presentant les seves creacions de pentinats i recollits, ornaments i vestuari a través del Pas del Temps.

 

 

 

Finland3

Una representació del professorat de Les Salines està realitzant una estada formativa al Vantaan ammattiopisto - Varia, un institut de formació professional ubicat a Vantaa (Finlàndia).
L'estada d'enguany se centra en l'àrea de Transport i Logística, en la qual aquest centre finlandès és pioner i compta amb una llarga tradició. L'objectiu és conèixer de primera mà les característiques del sistema educatiu finlandès i les seves metodologies de treball pel que fa a l'alumnat de formació professional i, alhora, aprofundir en la cooperació a internacional entre ambdues institucions.

Finland2

Logos

 

Dimarts 15 ens vam reunir al gimnàs de l'institut per explicar el programa Erasmus+ i les possibilitats d'estades a l'estranger. Si voleu més informació podeu entrar en aquest enllaç.

 

 

Tres

Aquest inici de curs l’Institut Les Salines ha participat en el programa de mobilitat internacional per docents Erasmus+. En aquesta ocasió, l’Elisa Gibert, la Sara Garcia i la Sílvia Cot, professores del departament d'Agrària i de FOL, han visitat la Roskilde Technike School, a Dinamarca. Allà han dut a terme diferents activitats de Jobshadowing, observant i compartint experiències amb docents homòlegs danesos.

L'objectiu d’aquesta estada ha estat poder conèixer el sistema educatiu danès, aprendre noves metodologies i visitar diferents instal·lacions del centre. L’experiència, que ha estat molt enriquidora, permetrà introduir noves pràctiques i nous enfocaments a la pràctica docent.

Aquestes estades formatives a altres centres són una oportunitat per aprendre vivencialment, entenent la realitat d’altres entorns docents, així com una gran oportunitat de creixement personal i professional, que repercuteix positivament sobre l’alumnat del nostre centre.

Fotos

Logos

 

Galeria d'imatges

Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs