Benvolguts, benvolgudes!!!

Com a director del centre Institut Les Salines, centre de nova creació de Formació Professional, us convido a que ens pugueu conèixer una mica més visitant  la nostra web, dins la qual hi trobareu un reflex de la il·lusió i dedicació dels gairebé setanta professionals entre personal docent, d’administració i serveis, que hi treballem. Un dels trets diferenciadors més importants d’aquest grup humà és sens dubte la gran capacitat tant professional com humana  que ha facilitat construir els ciments del nou projecte de centre i la seva essència pedagògica.

Un dels nostres grans objectius és la potenciació de les competències professionals de l’alumnat  i afavorir el seu desenvolupament i creixement personal. Construïm  nous professionals tenint sempre en compte a l’alumne com a ésser únic i protagonista del seu aprenentatge.

Considerem molt important l’adaptació constant al canvi, prestant atenció al que demanda el món laboral dels nostres alumnes, en especial a tot allò que pot representar l’obertura d’oportunitats de futur, per exemple:  FP Dual, serveis d’assessorament i reconeixement, intercanvi amb altres centres d’FP a l’estranger  (durant aquest curs amb Holanda, Alemanya i França), potenciació de la llengua estrangera dins de l’aula i activitats intercicles per compartir noves formes de fer, ser i estar. A més, cal destacar la potenciació en la formació permanent del professorat.

La nostra carta de serveis us pot donar una visió general del centre, igualment us convido a que aprofundiu a les experiències que es mostren dins de cada família professional. Possiblement les imatges i vídeos us aproparan més al nostre dia a dia com a centre.

Som oberts a tots els suggeriments que ens vulgueu fer arribar, de ben segur ens ajudaran a créixer i donar un millor servei.

Bon viatge amb la teva visita virtual pel centre. Sóc a la teva disposició per a qualsevol aclariment.

Fins aviat!!

Miguel Ángel Noval

Galeria d'imatges

Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs