• 1
  • 2
  • 3

L'Institut Les Salines ha arribat a un acord de col·laboració amb JetBrains, pel qual els alumnes d'informàtica podran comptar amb fins a 60 llicències educatives per utilitzar els seus programes professionals. Actualment estem utilitzant les eines InteliJ IDEA i PhpStorm.

El passat dia 15 d'octubre el nostre Institut va participar al Comitè Acadèmic de l'Escola Europea juntament amb representants d'altres institut i amb el gerent de l'Associació de Consignataris de Vaixells de Barcelona per tal d'organitzar el curs Management,  Forma't al Port , que se celebrarà els propers dies 30 de novembre al 2 de desembre. Dins el marc del qual, alumnat del nostre Institut de Comerç Internacional i de Transport i Logística, embarcaran cap a Gènova per tal de visitar el port de la ciutat italiana i veure de primerà mà les operacions d'estiba i càrrega i descàrrega d'un vaixell.

Les Salines CAEE

El dia 3 de maig vam celebrar el III Fashion Show, on els i les alumnes de Perruqueria i cosmètica capil·lar van mostrar els seus millors treballs.

En la desfilada van participar tant alumnes del nostre institut com amics de l’Institut Escola del Prat, i membres de l'associació Dones sàvies.

Aquest any els alumnes organitzadors de l'acte han volgut col·laborar amb l’Hospital Sant Joan de Déu, amb una campanya de recaptació de diners per a la construcció del Pediàtric Càncer Center Barcelona. Aquesta campanya comprenia tant l'acceptació de donacions el mateix dia de la desfilada, com la venda de polseres solidàries, que van omplir de color els canells de tota la comunitat de Les Salines durant els dies previs.

IIIFashion

Informació de secretaria

LLibres 18/19
  
Convalidacions
 
Exempcions FCT
   
Horari Secretaria
Mati: 9:00 - 13:00
Tarda: dl a dj 16:00 - 18:00

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook de Les Salines

Twitter

Twitter
Twitter de Les Salines

Instagram

Instagram
Instagram de Les Salines