• 1
  • 2
  • 3

GefCore

Els alumes de Desenvolupament d'Aplicacions Web, Víctor Gámez i Alejandro Urdiales, han presentat, el dia 28 de Novembre, el seu projecte GefCore; una plataforma on-line amb jocs educatius per alumnes amb deficiències visuals.

GefCore2

El Projecte GefCore, es va desenvolupar com a projecte de síntesi, en col·laboració amb la fundació ONCE. Aquesta fundació va organitzar una jornada el passat curs i va motivar els nostres alumnes per tindre en compte les persones amb necessitats especials, i els van acompanyar i assessorar durant tot el projecte.

Per això el seu representant Manel Eiximeno va voler estar amb ells el dia de la presentació. També va estar Pilar Eslava, Regidora d'Educació del Prat de Llobregat, qui els va donar el seu suport i va expressar l'agraïment de tot el poble.

El projecte consisteix en una plataforma de jocs de matemàtiques i anglés enfocats per alumnes de tot tipus, però el disseny de la pàgina està pensat especialment per xiquets amb deficiències visuals, donat que han implementat amb molta cura l'ordre dels ìtems (per desplaçaments amb el tabulador, en lloc del ratolí), i la descripció de tots els elements (que es pot sentir amb qualsevol software de descripció d'interfícies).

Podeu visitar la plataforma en el següent enllaç: https://gefcore.herokuapp.com/#!/

 

Informació de secretaria

Cicles amb vacants
 
 
Exempcions FCT
 
 
Llibres curs 2017/2018
 

Fons Social Europeu


LOGO AssessoramentLOGO Reconeixement

Galeria d'imatges

Imatges de l'Institut Les Salines
Pati
Pati
Pati
Primera planta
Planta Baixa
Gimnàs

Enllaços útils

  • Professors
  • Alumnes
image
Accés al SBID per als professors
image
Accés portal ATRI
image
Currículums al XTEC
image
Accés a SAGA
image
Accés al SBID per als alumnes

Facebook

Facebook
Facebook de Les Salines

Twitter

Twitter
Twitter de Les Salines

Instagram

Instagram
Instagram de Les Salines